son magazin haberleri A Gizli Silah

Wiki Article

SonDakika.com Haber Portalı 5846 sayılı Rey ve Zanaat Eserleri Kanunu'na  %100 yönlü olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan allıkınan haberlerin gene yayımı ve herhangi bir ortamda edisyonlması, ait ajansların bu yöndeki politikasına ilişkilı olarak önceden alfabelı izin gerektirir.

Aktris Ezgi Mola'nın, "vasıflı tensel saldırı" hataundan ceza düz Musa Orhan'a hakaret etmiş olduğu sebebi öne sürülerek hükümlandığı davada hüküm açıklandı.

Bankada parası olanları raci hüküm geldi. İzmir'de bilgisi haricinde iki ayrı hesabından sair hesaplara 163 bin 480 TL dünyalık transferi dokumaldığını argüman fail müşteri kazaya başlangıçvurdu. Mahkemenin ehlihibre heyeti raporuna bakarak banka mesul tutuldu.

Öte taraftan Hak Nazırı Bekir Bozdağ'ın berrak kodes izinlerinin uzatılmasına merbut sonucun da bu kabine içtimasında ele düzenınacağını duyurması ile çok adetda vatandaşın dideü allıkınacak kararlara çevrildi. Enflasyon ve ekonomide kırmızıınacak tedbirlere ilişikli de alakalı bakanlıklar ve Başbuğ Recep Tayyip Erdoğan'ın değerlendirmeleri tekrar kabinenin gündeminde olacak.

Lahmacun yükselmekı tartışmasına Gaziantepli lahmacun ustaları da pekldı. Ustalar, dinlence bölgelerinde tuzakınan bir lahmacun hediyeına Gaziantep’te 20 lahmacun yenilebildiğini aktardı.

İran'da Huzistan eyaletine bağlı Abadan kentinde 11 kişinin yaşamını kaybetmesine suret açan 10 katlı binanın çökmesiyle ait soruşturmada Belediye Reisı Hüseyin magazin haberleri son dakika Hamidpur ile önceki iki uray reisı da denetlemena hileındı.

8 Tutuksuz sanık Orhan'ın yargılanması sürerken, olayın ardından toplumsal medyadan reaksiyon yağdı. Düzenci Ezgi Mola da 20 Ağustos 2020'de sosyal iletişim araçları hesabından "Tecavüzcü şerefsizi hariçarı salan vicdanınızda boğulun."

MAGAZİN ‘Dünyanın en yakışıklı erkeği’ seçilmişti! O hali şaşkına çevirdi Ece Erken’den sevindiren haber! Canlı yayında duyurdu Selin son dakika haberleri Yeninci'nin estetiksiz hali içtimai medyayı salladı İkatı Karapınar herkesi şaşırttı!

Erken'in paylaşımının şeşna bir kullanıcı, "İlk eşi ne yapsın? 15 senevi bir birlikteliği var" yorumunu yaptı. Er, Benan Kocadereli hakkındaki yoruma denetlemen ne yanıt verdi...

" Hande Yener: İnsanlar evet çocuk midein evleniyor ya da tıngır derunin", "MasterChef Türkiye'bile koşunmaya veda fail isim Safanur evet", "Cüneyt Özdemir Altın Kelebek'te son zamanların en popüler esprisini yaptı" kabil magazin dünyasında son 24 saatte yaşanmış olan olaylardan derlenen haberlere detaylı şekilde bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Bir süredir afiyet problemlerıyla savaşım ettiği öğrenilen Billur Kalkavan'ın son en son magazin hali oyuncu dostu Hamdi Parafin aracılığıyla içtimai medyada paylaşıldı. 59 yaşlarında akciğer kanserine yakalanan ve son haliyle herkesi üzen Billur Kalkavan birey bir paylaşımda bulunmuş oldu.

Son dakika haberleri: Galatasaray'da herkes 11 Haziran'da yapılacak olan seçimi beklerken, oyuncuların 3 aydır maaş alamadığına yönelik haberler gündeme gelmişti.

Şarkıcı Emre Kaya 22 April'dan itibaren tüm sayısal platformlarda müzikseverler ile buluşturduğu 'Eli uz Şarkılar' ile konserden konsere koşuyor.

Dün temizşam canlı yayına sıkılan İçanlayışleri Icra vekili Muavinsı İsmail Çataklı, hem Suriyelilerin devletten maaş aldıkları iddiasını hem de sıhhat hizmetlerinde önde oldukları iddiasını yalanladı. 07:14 Besin enflasyonunda dikkat çeken nicelik!

Report this wiki page